sâmbătă, 21 mai 2011

Concurs foto organizat de BRCC

Concurs foto organizat de BRCC

- 2011-05-20, Sandra Gadea

Camera de Comert Britanica Romana, in asociere cu Point Max premieaza cele mai bune fotografii pe tema "Design si Inovatie". A patra editie a concursului initiat in 2008 are ca tema evidentierea aspectelor pozitive din Romania de astazi. In urma succesului obtinut la editiile anterioare, Camera de Comert Britanica Romana (BRCC) si Point Max au lansat concursul "Design si Inovatie", in cadrul pregatirilor pentru sarbatorirea "Zilelor Britanice in Romania".


Concursul provoaca entuziastii de fotografie sa-si exercite curiozitatea prin redescoperirea frumusetilor din Romania si a oamenilor acesteia, avand ca principal obiectiv ilustrarea Romaniei prin arhitectura, peisaj, moda, inginerie, arta si design clasic si contemporan. Competitia este deschisa tuturor participantilor, atat fotografilor amatori cat si celor profesionisti, al caror obiectiv principal este sa prezinte lumii imagini semnificative pentru fata luminoasa, dar si pentru cea plina de contradictii, a Romaniei.


Cererile de inscriere pot fi trimise la organizator, Camera de Comert Britanica Romana prin e-mail, la adresa foto@brcconline.eu pana la data de 25 mai 2011. Participantii pot trimite maxim trei fotografii, in format digital, pe aceeasi adresa de e-mail, insotite de formularul de inscriere la concurs. Varsta minima de participare este de 18 ani. Cele mai bune fotografii vor fi premiate, castigatorii fiind contactati direct de BRCC.


Lucrarile selectionate de un juriu vor fi expuse in holul hotelului Radisson Blu, in intervalul 1 iunie – 30 iunie 2011. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul evenimentului British Days Party and Photo Competition Awards, care va avea loc la hotelul Radisson Blu din Bucuresti in seara zilei de 30 iunie 2011.


Castigatorul primului loc va primii din partea Rosia Montana Gold Corporation 800 de euro. Pentru locul doi JTI Romania ofera 500 de euro, iar locul trei este oferit de Point Max cu 300 de euro (sumele sunt impozabile). Date suplimentare privind conditiile de participare, formularul de inregistrare si regulamentul concursului pot fi gasite prin accesarea link-ului referitor la competitie de pe pagina de website a Camerei de Comert Britanice Romane www.brcconline.eu


Sandra Gadea
Membership Services Assistant

http://www.brcconline.eu/event/244/british_days_annual_photo_competition_and_exhibition.htm/

Niciun comentariu: