luni, 25 iulie 2011

Castigatori concurs tema sunet

Salut tuturor.
Asa cum bine stiti, v-am cerut sa trimiteti fotografii la tema sunet, in scopul stabilirii participantilor la tabara de creatie organizata de Scoala Populara de Arte.

Daca cineva a trimis fotografii la tema sunet si nu le regaseste in clasamentul de mai jos, il rog sa ma contacteze pe mail.Revin acum cu detalii:
Tabara de creatie "Instantanee Medievale", se va desfasura in perioada 8-13 august, in Sighisoara, in Cetatea Medievala.
Cazarea, masa si transportul sunt asigurate de catre Scoala Populara. Cazarea va fi la Burg Hostel, chiar in cetatea medievala, tot acolo fiind organizate si mesele principale ale zilei.
Tabara va avea elevi de la specializarile pictura, grafica, foto.
Numarul de elevi stabilit pentru sectia foto este de 4, asa incat am facut o selectie dintre cei care au trimis fotografii pe mailul scolii. Atasez mai jos si ordinea.
Daca se poate va rog sa confirmati toti disponibilitatea pentru perioada 8-13 august, deoarece daca cineva nu poate veni in acea perioada locul se va distribui urmatorului din lista.
Edit
1. Roxana Mihaly - confirmat
2. Adrian Gorea - nu participa
3. Man Sorin - confirmat
4. Moldovan Ito-Gyopar
5. Iclanzan Raluca
-------------------------
6. Santa Iulia Diana
7. Rezi Csenge
8. Iftime Diana


Astept cat de curand posibil confirmarea sau infirmarea participarii in perioada 8-13 august, pentru cei 8 din lista, pentru a putea decide asupra listei finale.

Cu multumiri Cezar

It's gonna be fun :)

Un comentariu:

incident spunea...

Buna,

As fi incantat daca ati acepta un schimb de linkuri prin care eu v-as posta cate un link pe:

http://vineri.info/
http://gazorica.wordpress.com/
http://reactiipozitive.wordpress.com/

In schimb v-as ruga sa imi postati un singur link pe site-ul dvs sau eventual sa scriu un scurt articol despre tenis in care sa inserez un link.

Multumesc!

Alex
alex.marcu@hotmail.com