marți, 31 mai 2011

An II - DIPLOME - intalnire luni 6 IUNIE dupa ora 16:00 - URGENT

Salut An II

Luni 6 IUNIE, dupa ora 16:00 va rog sa aduceti la scoala portofoliul, lucrarea de diploma, eventual pe stick daca nu e listata, pentru discutii si pregatirea examenului de diploma.

Va reamintesc.

EXAMENUL DE DIPLOMA VA AVEA LOC MIERCURI 8 IUNIE DUPA ORA 16:00


Cezar
Fotomures

An I si II - RESTANTE TAXE

Salut An I si II


Cine mai are restante la taxe sunt rugati sa le achite cat mai curand.

Cezar
Fotomures

An I - Saptamana aceasta nu se tin cursuri

Saptamana aceasta pana la urma nu se vor tine cursuri, din cauza festivalului. Cursul de miercuri va fi recuperat vineri, saptamana urmatoare, dupa acelasi program.

O saptamana minunata.

Cezar
Fotomures

miercuri, 25 mai 2011

Festivalul Scolilor de Arte Editia a X a, 30-31 mai Palatul Culturii


In perioada 30-31 mai 2011, Scoala Populara de Arte Mures, organizeaza a Xa editie a Festivalului Scolilor de Arte. La aceasta editie a festivalului, vor participa elevi ai scolilor de arte din 11 judete si Ucraina, la sectiunile arte plastice, muzica clasica, muzica usoara, muzica populara si coregrafie. Evenimentul se va desfasura conform programului urmator.


Ziua I - luni 30 mai

ora 17:30 Vernisaj expoziţie Arte Vizuale (în holul Palatului)
ora 18:00 Spectacol Secţiunea Muzică Clasică şi Coregrafie

Ziua a II a - marţi 31 mai

ora 18:00 Spectacol Secţiunile Muzică Uşoară, Muzică Populară şi CoregrafieSUNTETI INVITATI CU DRAG!!!

!!! AN I SI II - Joi 26 mai - CURSURI ANULATE

Salut An I si II


Maine Joi 26 mai nu se vor tine cursuri, din cauza pregatirilor pentru Festivalul Scolilor de Arte, care se va desfasura in perioada 30-31 mai La Palatul Culturii, incepand cu orele 18:00

Ne vedem saptamana viitoare miercuri.

Cezar
Fotomures

sâmbătă, 21 mai 2011

Concurs foto organizat de BRCC

Concurs foto organizat de BRCC

- 2011-05-20, Sandra Gadea

Camera de Comert Britanica Romana, in asociere cu Point Max premieaza cele mai bune fotografii pe tema "Design si Inovatie". A patra editie a concursului initiat in 2008 are ca tema evidentierea aspectelor pozitive din Romania de astazi. In urma succesului obtinut la editiile anterioare, Camera de Comert Britanica Romana (BRCC) si Point Max au lansat concursul "Design si Inovatie", in cadrul pregatirilor pentru sarbatorirea "Zilelor Britanice in Romania".


Concursul provoaca entuziastii de fotografie sa-si exercite curiozitatea prin redescoperirea frumusetilor din Romania si a oamenilor acesteia, avand ca principal obiectiv ilustrarea Romaniei prin arhitectura, peisaj, moda, inginerie, arta si design clasic si contemporan. Competitia este deschisa tuturor participantilor, atat fotografilor amatori cat si celor profesionisti, al caror obiectiv principal este sa prezinte lumii imagini semnificative pentru fata luminoasa, dar si pentru cea plina de contradictii, a Romaniei.


Cererile de inscriere pot fi trimise la organizator, Camera de Comert Britanica Romana prin e-mail, la adresa foto@brcconline.eu pana la data de 25 mai 2011. Participantii pot trimite maxim trei fotografii, in format digital, pe aceeasi adresa de e-mail, insotite de formularul de inscriere la concurs. Varsta minima de participare este de 18 ani. Cele mai bune fotografii vor fi premiate, castigatorii fiind contactati direct de BRCC.


Lucrarile selectionate de un juriu vor fi expuse in holul hotelului Radisson Blu, in intervalul 1 iunie – 30 iunie 2011. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul evenimentului British Days Party and Photo Competition Awards, care va avea loc la hotelul Radisson Blu din Bucuresti in seara zilei de 30 iunie 2011.


Castigatorul primului loc va primii din partea Rosia Montana Gold Corporation 800 de euro. Pentru locul doi JTI Romania ofera 500 de euro, iar locul trei este oferit de Point Max cu 300 de euro (sumele sunt impozabile). Date suplimentare privind conditiile de participare, formularul de inregistrare si regulamentul concursului pot fi gasite prin accesarea link-ului referitor la competitie de pe pagina de website a Camerei de Comert Britanice Romane www.brcconline.eu


Sandra Gadea
Membership Services Assistant

http://www.brcconline.eu/event/244/british_days_annual_photo_competition_and_exhibition.htm/

vineri, 13 mai 2011

Data limita pentru concurs cu TEMA SUNET este 10 IUNIE

Salut An I

In vara va fi organizata de catre Scoala de Arte, o mica tabara de creatie(foto si pictura, maxim 10 participanti) undeva in judetul Mures.

Pentru a selecta cei 2-3 participanti, m-am gandit sa facem un concurs:

Tema concurs: SUNET
- incercati sa redati conceptul de sunet, dar fara a folosi in fotografie instrumente muzicale,clopote, etc. Ideea e sa realizati o fotografie, care privita, sa ne aduca aminte de un sunet familiar. Posibilitatile sunt multe si creative.

DATA LIMITA 10 IUNIE 2011
Trimiteti lucrarile pe fotomures(arond)gmail.com


luni, 9 mai 2011

An I - Marti 10 mai Montare expozitie la Consiliu Judetean

Salut An I

Maine 10 mai, de la ora 4 ne vedem la scoala, mai apoi de la 5 mergem Consiliul Judetean sa montam o expozitie, cu lucrari din temele pe aprilie mai, si o parte din fotografiile pentru expozitia de la Mall.

Daca veniti de la 4 ne vedem la scoala, daca veniti de la 6 vom fi la Consiliul Judetean.

Cezar
Fotomures

P.S. Cine mai are de adus fotografii la temele pe aprilie-mai poate sa le aduca la ora 4 la scoala.

An II - Cursul de marti nu se tine, montam expozitie la Consiliul Judetean

Salut An II

Marti de la ora 5 vom monta expozitie la Consiliul Judetean, cu lucrari de la expozitia din Galeria Kromart, plus catvea lucrari noi de la anul 1.

Daca vrea cineva sa vina sa ajute este bine-venit.

Cezar

Fotomures

miercuri, 4 mai 2011

An I si II - Photowalk Duminica 08.05.2011 - cu microbuz la Sovata

Salut An I si II


Duminica 08.05.2011, photowalk la Sovata, cu microbusul.
Plecare la 10:30 de la Poli II. Intalnire la Poli II la ora 10:15.
Intoarcerea dupa ora 17:00.


Sa vedem cum va fi si vremea...


Fotomures

AN II Diplome in 8 iunie 2011

Salut An II

Examenul de diploma va fi in 8 iunie de la ora 16:00


Pentru examenul de diploma sunt necesare:

- lucrare de diploma ( din temele deja propuse)
- portofoliu 10 fotografii 13x18
- sustinerea diplomei ( 1 pagina)
- CV

Pentru anul I Concurs Foto cu tema "SUNET" - premiu un loc intr-o mica tabara de foto si pictura

Salut An I

In vara va fi organizata de catre Scoala de Arte, o mica tabara de creatie(foto si pictura, maxim 10 participanti) undeva in judetul Mures.

Pentru a selecta cei 2-3 participanti, m-am gandit sa facem un concurs:

Tema concurs: SUNET
- incercati sa redati conceptul de sunet, dar fara a folosi in fotografie instrumente muzicale,clopote, etc. Ideea e sa realizati o fotografie, care privita, sa ne aduca aminte de un sunet familiar. Posibilitatile sunt multe si creative.