marți, 26 iunie 2012

Photowalk Cluj anulat

Salut An I si II

Din cauza ca Sambata trebuie sa particip la un eveniment important in Cluj, nu voi mai putea organiza photowalk-ul.
Daca totusi doriti sa mergeti sa vedeti expozitia, puteti sa o faceti si pe cont propriu, sau sa va cuplati intr-un grup mai mic. De asemenea ar fi fost probleme si cu transportul, deoarece anul acesta Iulian nu este disponibil cu masina lui "mai incapatoare".
Mai jos aveti toate coordonatele evenimentului.


Expoziţia absolvenţilor UAD 

1 iulie 2012


Expoziţia absolvenţilor UAD
Vernisaj: duminică, 1 iulie 2012, ora 18
Pavilionul expoziţional Expo Transilvania
Expozitia absolventilor, manifestare de traditie la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, este considerata cel mai important eveniment academic in care se face dovada talentului, educatiei si experientei profesionale pe care tinerii absolventi o detin. Prin acest mod de expunere fiecarei generatii de absolventi i se acorda o sansa egala de a se reprezenta si de a se compara cu generatiile anterioare, fiecarui absolvent oferindu-i-se posibilitatea crearii unei expozitii personale intr-un cadru general.
Expozitia absolvenţilor vine sa trateze in mod special o serie de problematici esentiale: cum se raporteaza mediul universitar artistic la societatea romana contemporana, care sunt premisele si sansele de viitor ale absolventilor unei universitati de arta, care este dinamica studentilor artisti intr-un perimetru national si international al artei contemporane.
Expozitia absolventilor constituie o adevarata rampa de lansare pentru absolventii UAD, multi dintre acestia fiind angajati de importante companii private sau de firme de prestigiu din domenii precum publicitatea, mass-media, designul de ambient, designul interior sau de produs, industria textila sau cinematografica, sau fiind selectati de diversi curatori pentru a expune in galerii naţtonale si internationale.
EXPOZITIA ABSOLVENTILOR mizeaza pe impactul produs asupra publicului larg si creeaza un ambient cultural de nivel international. Este cel mai important eveniment al anului universitar, transformand spatiul de panotare intr-un adevarat centru de arta contemporana, unic eveniment de asemenea anvergura in Romania.
Anul acesta vor fi expuse aproximativ 4000 de lucrari apartinand celor 347 de absolventi de licenta si de master provenind din cadrul specializarilor arte plastice – pictura, arte plastice – sculptura, arte plastice – grafica, arte plastice – foto-videoprocesare computerizata a imaginii, conservare-restaurare, pedagogia artelor plastice si decorative, ceramica-sticla-metal, arte textile –design textile, moda – design vestimentar si design ale Universităţii de Artă şi Design Cluj-Napoca.

sursa: http://www.slicker.ro/2012/06/22/expozitia-absolventilor-uad/


P.S. Eu sper sa reusesc sa ajung la Expo Transilvania si sa fac macar cateva fotografii pe care ulterior sa le postez pe blog.

Un weekend fain tuturor.

Cezar
Fotomures

Niciun comentariu: