marți, 23 octombrie 2012

An I si II

Salut An I si II

Conform contractului 15 oct este data limita de plata a primei transe in valoare de 230 de lei( 40% din valoarea taxei). Va rog sa o achitati cat mai repede posibil. Cei care nu pot ajunge la secretariat pana la ora 15:30 cand se inchide programul casierei, pot sa-mi lase mie bani, eu voi plati taxa, iar chitanta va putea fi luata din sala de curs.

Cu stima Cezar
Fotomures

duminică, 21 octombrie 2012

An I

Salut AN I

Saptamana aceasta fiecare grupa, la cursul care e de la 16:00-18:00, sa veniti cu aparatele de fotografiat la voi. Vom iesi prin oras la o plimbarica mica.

Cezar
Fotomures.

An II

Salut An II,

Saptamana aceasta la orele de teorie,adica luni si joi de la ora 18-20, vom incerca sa trecem putin prin cele 2 programe de editare, importante. Photoshop si Lightroom.
Care aveti laptop. haideti cu el ca sa lucram mai usor.

Cezar
Fotomures

joi, 18 octombrie 2012

Documente utile

http://fotomures.blogspot.ro/p/documente-utile.html

Photowalk Duminica 21 oct 2012Salut AN I si II


Intalnire in fata Scolii Populare de Arta la ora 14:00. Sa va aduceti si un trepied, deoarece daca e vreme buna si ne lungim un pic, putem realiza si fotografii de noapte prin oras. Traseul il vom stabili duminca(in principiu ramane acelasi de data trecuta: Centru-Platou-Centru). Temperatura va fi in jur de 20 de grade:

http://vremea.ido.ro/Mures.htm

Numarul de aur

http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_ratio#Painting

miercuri, 10 octombrie 2012

TEME OCTOMBRIE ANUL I SI II


ANUL I

ANUL II

Photowalk Duminica 14 oct 2012

Salut An I si II

Photowalk, prin oras, cu pornire de la Galeria de Arta Mures Mall, unde la ora 11:00 A.M. are loc vernisajul expozitiei Milvus Photocontest. De acolo ne vom indrepta cel mai probabil spre Platou. Vom stabili traseul dupa expozitie. 

Ne vedem

Cezar
Fotomures

joi, 4 octombrie 2012

Informare: Anul II

Salut An II

Am luat hotararea ca sa facem o singura grupa la anul II, iar restul de 4 ore, care raman sa fie destinate pentru atelier/studio.

Deci conform orarului luni si miercuri von tine cursurile de teorie, iar marti si joi ateleir/studio/laborator.