marți, 29 ianuarie 2013

Concurs de arta Migranti in Europa

Avem placerea sa va informam ca Directoratul General -Afaceri Interne (DG HOME) din cadrul Comisiei Europene, condus de Domnul Stefano Manservisi, va lansa in data de 28 Ianuarie 2013 competitia de lucrari de arta adresata scolilor/universitatilor/liceelor de arta si comunicare cu titlul “Migranti in Europa”.
 
Obiectivul Comisiei Europene privind lansarea concursului este de a permite partivcipantilor sa prezinte impactul pozitiv pe care emigrarea il are asupra societatii europene.
 
Participantii sunt invitati sa creeze lucrari care sa se incadreze in urmatoarele trei categorii:
-          Poster (A3);
-          Fotografie (A3);
-          Video (maxim 3 minute).
Termenul limita de depunere a lucrarilor este 21 Iunie 2013
Intr-o prima etapa lucrarile la nivelul fiecarei tari participante (tarile membre UE si Croatia) vor fi selectate de un Juriu National. In faza a doua Juriul european va selecta 30 de finalisti care vor fi invitati la Bruxelles pentru ceremonia de premiere.
Scolile din care provin lucrarile depuse declarate castigatoare, vor primi un premiu de 10.000 Euro.
Inregistrarea se va face prin intermediul site-ului dedicat al competitiei ce va fi operational in scurt timp. Scolile pot sa inregistreze oricat de multi participanti la concurs.
Va invitam sa sustineti competitia “Migranti in Europa” si sa incurajati participarea tuturor celor interesati de aceasta noua initiativa europeana.
Va vom tine la curent cu noutatile imediat ce va fi lansat site-ul oficial al competitiei.
 

Niciun comentariu: