miercuri, 20 martie 2013

An I si II

Salut An I si II

Astazi de la ora 18:00 sunteti invitati la Vernisajul expozitiei "Culoare Umana", a fotografului spaniol, Daniel Casares Roman.


Cezar

marți, 19 martie 2013

Teme expozitie perioada mai-iunie

Salut An I si II

Pentru perioada mai-iunie, doresc sa realizam o expozitie cu tema" Meseria", in care sa se regaseasca doar lucrari mari (50x70 cm) in care subiectul principal sa fie omul si meseria lui. As dori ca din fiecare fotografie sa reiasa ideea de meserie, precum si alte mesaje mai subtile legate de relatia omului cu meseria lui, spatiul in care practica acea meserie, si /sau cu spatiul inconjurator.

Deadline : sfarsitul lunii MAI.


Cezar Fotomures

An II teme pentru lucrarea de diploma

 TEME PENTRU LUCRAREA DE DIPLOMA

La alegere una din urmatoarele teme:
1. Portret
2. Culori
3. Hi-key, low- key
4. Peisaj

O fotografie 50x70 la una din temele de mai sus
Portofoliu cu 10 imagini 13x18 ( the best of)
CV
Un eseu de o pagina legat de lucrarea mare.


 

sâmbătă, 2 martie 2013

Amanare PHOTOWALK si alte detalii expo

Salut An I si II

Avand in vedere pregatirile pentru expozitie, etichete cu nume, teme, coduri qr, etc, vom amana iesirea, pe weekendul urmator sau peste 2 weekenduri, in functie si de vreme.

Maine vor fi 6 grade Celsius, deci totusi un pic frig. De asemenea am vazut ca multi sunt raciti deja, asa ca cel mai bine ar fi sa asteptam primavara :)Va rog de asemenea inca o data cine nu mi-a trimis datele de contact pentru tabelul cu elevii si datele lor de contact, sa o faca la adresa fotomures(at)gmail.com

Cine poate veni luni mai devreme, va rog sa ne intalnim la ora 12:00 la scoala. Cei care pot veni mai tarziu, sa vina la Mures Mall, dupa ora 13:00 pentru a ajuta la panotarea lucrarilor.


Cezar

vineri, 1 martie 2013

Expoziti fotografica REFLEXII

Salut An I si II

Aici aveti afisul expozitiei.

An I si II -pregatiri Expo

Salut An I si II

Astazi intre orele 14:00-19:00 ma gasiti la scoala.
Cei care mai au de adus teme, sunt rugati sa o faca in acest interval, iar cine vrea sa ajute la panotare, este de asemenea binevenit.
Vernisajul expozitiei va fi luni, orele 18:00

Cezar